Johan Derksen in Veronica Inside: "Dušan Tadić heeft hele verkeerde uitstraling"

Johan Derksen in Veronica Inside: "Dušan Tadić heeft hele verkeerde uitstraling"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Dušan Tadić heeft hele verkeerde uitstraling&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is niet te spreken over het gedrag van Dušan Tadić in De Klassieker van afgelopen zondag. "Wat een enge gozer is dat aan het worden, wat een griezel. Hij heeft helemaal de verkeerde uitstraling." De andere heren vielen hem bij: "Het was een stervende zwaan, erg overdreven." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in Veronica Inside: "Dušan Tadić heeft hele verkeerde uitstraling"

Johan Derksen is niet te spreken over het gedrag van Dušan Tadić in De Klassieker van afgelopen zondag. "Wat een enge gozer is dat aan het worden, wat een griezel. Hij heeft helemaal de verkeerde uitstraling." De andere heren vielen hem bij: "Het was een stervende zwaan, erg overdreven."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside: "Dušan Tadić heeft hele verkeerde uitstraling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier