Op1 gemist? Gijs Scholten van Aschat spreekt luisterboeken in

Op1 gemist? Gijs Scholten van Aschat spreekt luisterboeken in

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Gijs Scholten van Aschat spreekt <em>luisterboeken</em> in Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Wat is het belangrijkste bij het voorlezen van een luisterboek? Gijs Scholten van Aschat kan het weten, want hij sprak meerdere boeken in. De Nationale Voorleesdagen beginnen, dus Scholten van Aschat vraagt extra aandacht voor het voorlezen van boeken. En dat voorlezen mag hij nog even demonstreren aan tafel. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Gijs Scholten van Aschat spreekt luisterboeken in

Wat is het belangrijkste bij het voorlezen van een luisterboek? Gijs Scholten van Aschat kan het weten, want hij sprak meerdere boeken in. De Nationale Voorleesdagen beginnen, dus Scholten van Aschat vraagt extra aandacht voor het voorlezen van boeken. En dat voorlezen mag hij nog even demonstreren aan tafel.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Gijs Scholten van Aschat spreekt luisterboeken in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier