Bekijk afscheidsvideo Melania Trump: "Geweld is nooit het antwoord"

Bekijk afscheidsvideo Melania Trump: "Geweld is nooit het antwoord"

Melania Trump, de vrouw van Donald, neemt alvast afscheid van haar 'onderdanen' in een speciale videoboodschap. In tegenstelling tot haar man lijkt de First Lady het verlies bij de verkiezingen dus wel definitief te accepteren. Ook uit ze haar bewondering voor tal van landgenoten: "Mijn gedachten en gebeden zijn bij jullie."

Lees verder onder de video.

Bekijk afscheidsvideo <em>Melania Trump</em>: &quot;Geweld is nooit het antwoord&quot; Melania Trump, de vrouw van Donald, neemt alvast afscheid van haar 'onderdanen' in een speciale videoboodschap. In tegenstelling tot haar man lijkt de First Lady het verlies bij de verkiezingen dus wel definitief te accepteren. Ook uit ze haar bewondering voor tal van landgenoten: "Mijn gedachten en gebeden zijn bij jullie." Lees verder onder de video. CapitoolAnders dan Donald Trump kiest Melania voor een bijzonder genuanceerde toon in haar toespraak, bijvoorbeeld als het aankomt op de bestrijding van het coronavirus. Ook veroordeeld ze de bestorming van het Capitool: "Geweld is nooit het antwoord en zal nooit gerechtvaardigd zijn." Bekijk de videoboodschap van Melania Trump hierboven. Bekijk ook Melania Trump haat kerst: "Who gives a fuck about Christmas stuff?" (video) Bekijk deze video » Kijken: Kerstboodschap van president Donald Trump en Melania (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Bekijk afscheidsvideo Melania Trump: "Geweld is nooit het antwoord"

Capitool
Anders dan Donald Trump kiest Melania voor een bijzonder genuanceerde toon in haar toespraak, bijvoorbeeld als het aankomt op de bestrijding van het coronavirus. Ook veroordeeld ze de bestorming van het Capitool: "Geweld is nooit het antwoord en zal nooit gerechtvaardigd zijn."

Bekijk de videoboodschap van Melania Trump hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk afscheidsvideo Melania Trump: "Geweld is nooit het antwoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier