Jinek gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met Marble Mania

Jinek gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met Marble Mania

Donderdag (21 januari) is het zover: dan gaat op SBS6 het nieuwe spelprogramma Marble Mania van start, dat handig inspringt op de enorme knikkerrage die is ontstaan nadat twee Nederlanders vorig jaar viral gingen met hun banen. Presentator Winston Gerschtanowitz en commentator Jack van Gelder zaten bij Jinek om vol enthousiasme over het programma te vertellen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met <em>Marble Mania</em> Donderdag (21 januari) is het zover: dan gaat op SBS6 het nieuwe spelprogramma Marble Mania van start, dat handig inspringt op de enorme knikkerrage die is ontstaan nadat twee Nederlanders vorig jaar viral gingen met hun banen. Presentator Winston Gerschtanowitz en commentator Jack van Gelder zaten bij Jinek om vol enthousiasme over het programma te vertellen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. John de MolHet spectaculaire programma komt uit de koker van John de Mol, die zich ook tot in de puntjes heeft bemoeid met de productie ervan: van de breedte en kleur van de banen tot de manier waarop de knikkers rollen. "Heeft hij daar verstand van?" vraagt Eva Jinek. "Nou... dat vindt-ie van wel," antwoordt Gerschtanowitz. Volgens de presentator is De Mol ervan overtuigd dat dit het volgende grote format van hem is, in navolging van onder meer Big Brother en The Voice of Holland. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Jinek gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met Marble Mania

John de Mol
Het spectaculaire programma komt uit de koker van John de Mol, die zich ook tot in de puntjes heeft bemoeid met de productie ervan: van de breedte en kleur van de banen tot de manier waarop de knikkers rollen. "Heeft hij daar verstand van?" vraagt Eva Jinek. "Nou... dat vindt-ie van wel," antwoordt Gerschtanowitz. Volgens de presentator is De Mol ervan overtuigd dat dit het volgende grote format van hem is, in navolging van onder meer Big Brother en The Voice of Holland.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier