Lilianne Ploumen bij Jinek: "Hoop in maart PvdA-rozen uit te kunnen delen"

Lilianne Ploumen bij Jinek: "Hoop in maart PvdA-rozen uit te kunnen delen"

Lilianne Ploumen is de nieuwe lijsttrekker van de Partij van de Arbeid, zo maakte ze maandag bekend. Over 57 dagen staan de verkiezingen al voor de deur. Hoe gaat Ploumen in die korte tijd de PvdA-kiezer terugwinnen? "Niet achterover leunen en gewoon op pad. Ik heb een hele agenda vol met Zoom-meetings en ik hoop dat we ergens in maart toch nog rozen kunnen uitdelen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lilianne Ploumen bij <em>Jinek</em>: &quot;Hoop in maart PvdA-rozen uit te kunnen delen&quot; Lilianne Ploumen is de nieuwe lijsttrekker van de Partij van de Arbeid, zo maakte ze maandag bekend. Over 57 dagen staan de verkiezingen al voor de deur. Hoe gaat Ploumen in die korte tijd de PvdA-kiezer terugwinnen? "Niet achterover leunen en gewoon op pad. Ik heb een hele agenda vol met Zoom-meetings en ik hoop dat we ergens in maart toch nog rozen kunnen uitdelen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lilianne Ploumen bij Jinek: "Hoop in maart PvdA-rozen uit te kunnen delen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lilianne Ploumen bij Jinek: "Hoop in maart PvdA-rozen uit te kunnen delen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier