Zien: nieuwe trailer duistere komedie Breaking News in Yuba County met Allison Janney

Zien: nieuwe trailer duistere komedie Breaking News in Yuba County met Allison Janney

Filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer heeft de eerste trailer vrijgegeven van de zwarte komedie Breaking News in Yuba County, met Mila Kunis en Allison Janney in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de hilarische en heerlijke trailer.

Lees verder onder de video.

Zien: nieuwe trailer duistere komedie <em>Breaking News in Yuba County</em> met Allison Janney Filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer heeft de eerste trailer vrijgegeven van de zwarte komedie Breaking News in Yuba County, met Mila Kunis en Allison Janney in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de hilarische en heerlijke trailer. Lees verder onder de video. Het verhaalSue Buttons betrapt haar echtgenoot op heterdaad in bed met een andere vrouw, waarna hij door een hartaanval komt te overlijden. Ze begraaft zijn lichaam en geeft haar man als vermist op. Haar nieuwe bekendheid gebruikt ze in haar voordeel. De waarheid verhullen blijkt toch moeilijker dan verwacht, wanneer ze haar geheim moet verzwijgen tegen de politie, gevaarlijke criminelen en zelfs haar halfzus. Breaking News in Yuba County zou in eerste instantie vanaf 4 februari in de Nederlandse bioscopen draaien, maar de lockdown gooit roet in het eten. Het is dus even afwachten wanneer we deze komedie nu op het witte doek kunnen zien. Ashton Kutcher en Mila Kunis maken hilarisch filmpje over ‘breuk’ Bekijk deze video » Video: Ashton Kutcher en Mila Kunis verkopen speciale quarantaine-wijn Bekijk deze video » Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm Meskina Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: nieuwe trailer duistere komedie Breaking News in Yuba County met Allison Janney

Het verhaal
Sue Buttons betrapt haar echtgenoot op heterdaad in bed met een andere vrouw, waarna hij door een hartaanval komt te overlijden. Ze begraaft zijn lichaam en geeft haar man als vermist op. Haar nieuwe bekendheid gebruikt ze in haar voordeel. De waarheid verhullen blijkt toch moeilijker dan verwacht, wanneer ze haar geheim moet verzwijgen tegen de politie, gevaarlijke criminelen en zelfs haar halfzus.

Breaking News in Yuba County zou in eerste instantie vanaf 4 februari in de Nederlandse bioscopen draaien, maar de lockdown gooit roet in het eten. Het is dus even afwachten wanneer we deze komedie nu op het witte doek kunnen zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwe trailer duistere komedie Breaking News in Yuba County met Allison Janney of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier