Lang Leve de Liefde: Djoke gelooft niet in monogamie

Lang Leve de Liefde: Djoke gelooft niet in monogamie

Roy en Djoke hebben het over monogamie, waar die laatste niet zo in gelooft: "Ik denk dat je altijd na een aantal jaren, wanneer het op seksueel gebied minder wordt, weer verlangt naar iets nieuws en opnieuw die spanning zoekt." Dat houdt echter niet in dat ze geen relatie wil. Toch lijkt Roy zo zijn bedenkingen bij deze uitleg te hebben. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Djoke gelooft niet in monogamie Roy en Djoke hebben het over monogamie, waar die laatste niet zo in gelooft: "Ik denk dat je altijd na een aantal jaren, wanneer het op seksueel gebied minder wordt, weer verlangt naar iets nieuws en opnieuw die spanning zoekt." Dat houdt echter niet in dat ze geen relatie wil. Toch lijkt Roy zo zijn bedenkingen bij deze uitleg te hebben. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Djoke gelooft niet in monogamie

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Djoke gelooft niet in monogamie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier