TV Show: laatste woorden Wubbo Ockels over zorgen voor planeet relevanter dan ooit

TV Show: laatste woorden Wubbo Ockels over zorgen voor planeet relevanter dan ooit

Zondagavond waren in 40 Jaar TV Show nogmaals de aangrijpende beelden van de afscheiddspeech van ruimtevaarder Wubbo Ockels te zien, gemaakt een dag voordat hij overleed aan kanker. Zijn woorden, over het zorgen voor de planeet, maken nog altijd veel indruk.

'Liefde voor de aarde'
Ockels vertelde onder andere dat hij hoopt dat iedereen van de aarde gaat houden zoals een astronaut dat doet: "En als je echt van iets houdt, dan wil je het niet kwijtraken. Mijn vrouw wil mij niet kwijt. Ze wil alles doen om mij te laten leven. Dat is de liefde en houding die de mensheid tegenover de aarde moet hebben." Bekijk de speech hieronder, in de video van AVROTROS.

TV Show: laatste woorden <em>Wubbo Ockels</em> over zorgen voor planeet relevanter dan ooit Zondagavond waren in 40 Jaar TV Show nogmaals de aangrijpende beelden van de afscheiddspeech van ruimtevaarder Wubbo Ockels te zien, gemaakt een dag voordat hij overleed aan kanker. Zijn woorden, over het zorgen voor de planeet, maken nog altijd veel indruk. 'Liefde voor de aarde'Ockels vertelde onder andere dat hij hoopt dat iedereen van de aarde gaat houden zoals een astronaut dat doet: "En als je echt van iets houdt, dan wil je het niet kwijtraken. Mijn vrouw wil mij niet kwijt. Ze wil alles doen om mij te laten leven. Dat is de liefde en houding die de mensheid tegenover de aarde moet hebben." Bekijk de speech hieronder, in de video van AVROTROS. 40 jaar TV Show is iedere zondag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van 40 jaar TV Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wubbo Ockels zou 74 zijn geworden, bekijk een documentaire over zijn leven Bekijk deze video »
TV :
TV Show: laatste woorden Wubbo Ockels over zorgen voor planeet relevanter dan ooit

40 jaar TV Show is iedere zondag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van 40 jaar TV Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Show: laatste woorden Wubbo Ockels over zorgen voor planeet relevanter dan ooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier