Dinsdag in de 5 Uur Show: oa. Roderick Pijls en Francis van Broekhuizen

Dinsdag in de 5 Uur Show: oa. Roderick Pijls en Francis van Broekhuizen

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Francis van Broekhuizen
  • Roderick Pijls over zijn kitesurfavontuur bij het Noorderlicht
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van dinsdag hieronder

Dinsdag in de <em>5 Uur Show</em>: oa. Roderick Pijls en Francis van Broekhuizen Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Francis van Broekhuizen Roderick Pijls over zijn kitesurfavontuur bij het Noorderlicht Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van dinsdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.
TV :
Dinsdag in de 5 Uur Show: oa. Roderick Pijls en Francis van Broekhuizen

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in de 5 Uur Show: oa. Roderick Pijls en Francis van Broekhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier