Igor in The Sky is the Limit: "Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar & Napoleon"

Igor in The Sky is the Limit: "Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar & Napoleon"

De enigszins excentrieke Igor Alberts, vanaf dinsdag te zien in het nieuwe SBS6-programma The Sky is the Limit, blijkt zichzelf graag te vergelijken met de groten der aarde: "Ik identificeer mezelf met Julius Caesar, met Napoleon, met Dzjengis Khan, met Nelson Mandela en Gandhi. Met alle grote leiders die dingen hebben gedaan, die dingen zagen, voordat ze er waren." Bekijk het fragment van The Sky is the Limit hieronder.

Igor in <em>The Sky is the Limit</em>: &quot;Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar &amp; Napoleon&quot; De enigszins excentrieke Igor Alberts, vanaf dinsdag te zien in het nieuwe SBS6-programma The Sky is the Limit, blijkt zichzelf graag te vergelijken met de groten der aarde: "Ik identificeer mezelf met Julius Caesar, met Napoleon, met Dzjengis Khan, met Nelson Mandela en Gandhi. Met alle grote leiders die dingen hebben gedaan, die dingen zagen, voordat ze er waren." Bekijk het fragment van The Sky is the Limit hieronder. Het nieuwe programma The Sky Is the Limit is vanaf dinsdag 19 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is the Limit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Igor in The Sky is the Limit: "Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar & Napoleon"

Het nieuwe programma The Sky Is the Limit is vanaf dinsdag 19 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is the Limit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Igor in The Sky is the Limit: "Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar & Napoleon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier