Dit Was Het Nieuws viert drie mijlpalen in één: "25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering"

Dit Was Het Nieuws viert drie mijlpalen in één: "25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering"

<em>Dit Was Het Nieuws</em> viert drie mijlpalen in één: &quot;25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering&quot; Dinsdag 19 januari viert Koffietijd samen met presentator Harm Edens drie mijlpalen rondom het programma Dit Was Het Nieuws : "Het 25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering." Wat is het geheim achter zijn gedurfde grappen? Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Harm aan het woord over het succesvolle programma. Het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: Bram Krikke & Sinan Can bespreken belangrijkste nieuws Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Harm Edens trending na kritiek op Thierry Baudet Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws viert drie mijlpalen in één: "25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering"

Dinsdag 19 januari viert Koffietijd samen met presentator Harm Edens drie mijlpalen rondom het programma Dit Was Het Nieuws : "Het 25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering." Wat is het geheim achter zijn gedurfde grappen? Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Harm aan het woord over het succesvolle programma.

Het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws viert drie mijlpalen in één: "25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier