Bekijk trailer thrillerserie The Sister (vanaf 20 januari te zien op BBC First)

Bekijk trailer thrillerserie The Sister (vanaf 20 januari te zien op BBC First)

Vanaf woensdag 20 januari is de nieuwe thrillerserie The Sister te zien op BBC First. De serie gaat over Nathan, een man die alles voor elkaar lijkt te hebben: een prachtige vrouw, een warm thuis en een goede carrière. Toch knaagt er een geheim over een traumatische nacht uit het verleden van hem. Door verschillende gebeurtenissen dreigt zijn wereld in elkaar te storten...

Bekijk de trailer van The Sister hieronder.

De Britse thrillerserie The Sister is vanaf woensdag 20 januari wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer thrillerserie <em>The Sister</em> (vanaf 20 januari te zien op BBC First) Vanaf woensdag 20 januari is de nieuwe thrillerserie The Sister te zien op BBC First. De serie gaat over Nathan, een man die alles voor elkaar lijkt te hebben: een prachtige vrouw, een warm thuis en een goede carrière. Toch knaagt er een geheim over een traumatische nacht uit het verleden van hem. Door verschillende gebeurtenissen dreigt zijn wereld in elkaar te storten... Bekijk de trailer van The Sister hieronder. De Britse thrillerserie The Sister is vanaf woensdag 20 januari wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie 16 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer thrillerserie The Sister (vanaf 20 januari te zien op BBC First)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV