Zien: Vanwege 'bedreigingen' Lange Frans z'n YouTube-kanaal opnieuw verwijderd

Zien: Vanwege 'bedreigingen' Lange Frans z'n YouTube-kanaal opnieuw verwijderd

Lange Frans zijn YouTube-kanaal was in oktober 2020 verwijderd door YouTube, maar de rapper laat zich niet uit het veld slaan en opent in 2021 een nieuw account genaamd LFBU. Lange Frans hintte destijds erop dat een uitzending van Zondag met Lubach te maken zou hebben met de verwijdering, maar YouTube ontkende dat... En nu gebeurt het weer... Zijn account is verwijderd en YouTube laat weten waarom. Zie video onderaan het artikel.

"Eeuwige support aan Lange Frans"
Vrijdag 15 januari deelt Lange Frans een bericht op Instagram waarin te lezen was dat wanneer hij 25.000 abbonnees heeft, hij weer een nieuwe video plaatst op zijn nieuwe YouTube-kanaal. Fans verheugden zich hierop: "Doorgaan met strijden topper!", en "Eeuwige support aan Lange" schrijven mensen onder de video. Maar helaas voor hun is opnieuw Frans' account verwijderd. Bekijk hieronder een fragment van de podcast met Coen Vermeeren.

De tekst gaat verder onder de video.

Intimidatie & bedreigingen
30 uur later werd opnieuw zijn kanaal verwijderd door YouTube. De content die Frans deelt, schendt YouTube's beleid inzake intimidatie, bedreigingen en cyberpesten. Dat is te zien in de onderstaande Instagram Story die de rapper maandag deelt.

Zien: Vanwege 'bedreigingen' <em>Lange Frans</em> z'n <em>YouTube-kanaal</em> opnieuw verwijderd Lange Frans zijn YouTube-kanaal was in oktober 2020 verwijderd door YouTube, maar de rapper laat zich niet uit het veld slaan en opent in 2021 een nieuw account genaamd LFBU. Lange Frans hintte destijds erop dat een uitzending van Zondag met Lubach te maken zou hebben met de verwijdering, maar YouTube ontkende dat... En nu gebeurt het weer... Zijn account is verwijderd en YouTube laat weten waarom. Zie video onderaan het artikel. "Eeuwige support aan Lange Frans"Vrijdag 15 januari deelt Lange Frans een bericht op Instagram waarin te lezen was dat wanneer hij 25.000 abbonnees heeft, hij weer een nieuwe video plaatst op zijn nieuwe YouTube-kanaal. Fans verheugden zich hierop: "Doorgaan met strijden topper!", en "Eeuwige support aan Lange" schrijven mensen onder de video. Maar helaas voor hun is opnieuw Frans' account verwijderd. Bekijk hieronder een fragment van de podcast met Coen Vermeeren. De tekst gaat verder onder de video. View this post on Instagram A post shared by Lange Frans (@langefrans) Intimidatie & bedreigingen30 uur later werd opnieuw zijn kanaal verwijderd door YouTube. De content die Frans deelt, schendt YouTube's beleid inzake intimidatie, bedreigingen en cyberpesten. Dat is te zien in de onderstaande Instagram Story die de rapper maandag deelt. Bekijk ook Lange Frans opent opnieuw YouTube-kanaal en deelt podcast met Coen Vermeeren Bekijk deze video » Video: QAnon, Lange Frans & Thierry Baudet-volgers verbannen van Twitter Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Vanwege 'bedreigingen' Lange Frans z'n YouTube-kanaal opnieuw verwijderd


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Vanwege 'bedreigingen' Lange Frans z'n YouTube-kanaal opnieuw verwijderd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier