Bekijk officiële trailer Fate: The Winx Saga (vanaf 22 januari op Netflix)

Bekijk officiële trailer Fate: The Winx Saga (vanaf 22 januari op Netflix)

Vanaf vrijdag 22 januari is de nieuwe serie Fate: The Winx Saga te zien op Netflix. De zes afleveringen vertellen het coming-of-ageverhaal van vijf feeën op de magische kostschool Alfea. Daar leren ze hun magische krachten te gebruiken, maar ze krijgen ook te maken met liefde, rivaliteit én de monsters die hun bestaan bedreigen...

Bekijk de trailer van Fate: The Winx Saga hieronder. De serie Fate: The Winx Saga is vanaf vrijdag 22 januari exclusief te streamen op Netflix.

Bekijk officiële trailer <em>Fate: The Winx Saga</em> (vanaf 22 januari op Netflix) Vanaf vrijdag 22 januari is de nieuwe serie Fate: The Winx Saga te zien op Netflix. De zes afleveringen vertellen het coming-of-ageverhaal van vijf feeën op de magische kostschool Alfea. Daar leren ze hun magische krachten te gebruiken, maar ze krijgen ook te maken met liefde, rivaliteit én de monsters die hun bestaan bedreigen... Bekijk de trailer van Fate: The Winx Saga hieronder. De serie Fate: The Winx Saga is vanaf vrijdag 22 januari exclusief te streamen op Netflix. Bekijk ook Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie 16 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk officiële trailer Fate: The Winx Saga (vanaf 22 januari op Netflix)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV