Donderdag in Marble Mania: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers

Donderdag in Marble Mania: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers

Vanaf donderdag 21 januari is de gloednieuwe spelshow Marble Mania te zien op SBS6. In dit programma, dat uit de koker van John de Mol komt, nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op tijdens diverse spannende knikkeropdrachten.

Lees verder onder de video.

Donderdag in <em>Marble Mania</em>: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers Vanaf donderdag 21 januari is de gloednieuwe spelshow Marble Mania te zien op SBS6. In dit programma, dat uit de koker van John de Mol komt, nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op tijdens diverse spannende knikkeropdrachten. Lees verder onder de video. TopvoetballersIn de eerste aflevering bijten de voormalige topvoetballers Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder het spits af. Op verschillende banen proberen ze hun knikkers zo goed mogelijk te laten presteren, maar daarvoor zijn ze ook regelmatig een flinke dosis geluk nodig. Het is in ieder geval duidelijk dat het er fanatiek aan toe zal gaan... Bekijk de promo van Marble Mania hierboven. Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jinek gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met Marble Mania Bekijk deze video »

Topvoetballers
In de eerste aflevering bijten de voormalige topvoetballers Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder het spits af. Op verschillende banen proberen ze hun knikkers zo goed mogelijk te laten presteren, maar daarvoor zijn ze ook regelmatig een flinke dosis geluk nodig. Het is in ieder geval duidelijk dat het er fanatiek aan toe zal gaan...

Bekijk de promo van Marble Mania hierboven.

Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Marble Mania: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier