Zien: Gerard Joling klaagt bij RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot?"

Zien: Gerard Joling klaagt bij RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot?"

Wat heeft Gerard Joling genoten van de sneeuw afgelopen weekend. Zijn tuin zag er prachtig uit met al dat wit. Daarnaast had Gerard weer opnames voor RTL Exclusief en daarvan deelt hij in zijn vlog backstage beelden waar ook presentator Beau van Erven Dorens voorbijkomt.

"Zag er niet goed uit, he?"
Gerard Joling is altijd even vrolijk en maakt graag grapjes. Maar klagen kan hij als geen ander. Dit keer gaat het over de belichting bij het programma RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot als vorige week?", zegt Joling. Beau reageert hierop: "Het zag er niet goed uit he?" Gerard: "Ja we zagen er lijkbleek uit." Toch is de zanger blij dat hij samen met Francis van Broekhuizen teamcaptain mag zijn bij RTL Exclusief. Beau is ook erg tevreden met Gerard als collega in de show. Zie 6:00 minuten in de vlog hieronder voor de backstage beelden bij RTL Exclusief.

Zien: <em>Gerard Joling</em> klaagt bij <em>RTL Exclusief</em>: &quot;Is het licht nog net zo verrot?&quot; Wat heeft Gerard Joling genoten van de sneeuw afgelopen weekend. Zijn tuin zag er prachtig uit met al dat wit. Daarnaast had Gerard weer opnames voor RTL Exclusief en daarvan deelt hij in zijn vlog backstage beelden waar ook presentator Beau van Erven Dorens voorbijkomt. "Zag er niet goed uit, he?"Gerard Joling is altijd even vrolijk en maakt graag grapjes. Maar klagen kan hij als geen ander. Dit keer gaat het over de belichting bij het programma RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot als vorige week?", zegt Joling. Beau reageert hierop: "Het zag er niet goed uit he?" Gerard: "Ja we zagen er lijkbleek uit." Toch is de zanger blij dat hij samen met Francis van Broekhuizen teamcaptain mag zijn bij RTL Exclusief. Beau is ook erg tevreden met Gerard als collega in de show. Zie 6:00 minuten in de vlog hieronder voor de backstage beelden bij RTL Exclusief. Bekijk de hele vlog van Gerard Joling (#243) hierboven. RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gerard Joling krijgt snauw van zieke moeder vanwege bloemboeket Bekijk deze video » RTL Exclusief: Gerard Joling in de nieuwsquiz met Francis van Broekhuizen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gerard Joling klaagt bij RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot?"

Bekijk de hele vlog van Gerard Joling (#243) hierboven. RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling klaagt bij RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier