Zien: trailer bizarre komedie Barb & Star Go To Vista Del Mar met Fifty Shades-ster Jamie Dornan

Zien: trailer bizarre komedie Barb & Star Go To Vista Del Mar met Fifty Shades-ster Jamie Dornan

Lionsgate heeft de nieuwe en bizarre trailer van de komedie Barb & Star Go To Vista Del Mar vrijgegeven. Met hoofdrollen voor Kristen Wiig, Annie Mumolo en Jamie Dornan. Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf.

Lees verder onder de video.

Zien: trailer bizarre komedie <em>Barb &amp; Star Go To Vista Del Mar</em> met <em>Fifty Shades</em>-ster Jamie Dornan Lionsgate heeft de nieuwe en bizarre trailer van de komedie Barb & Star Go To Vista Del Mar vrijgegeven. Met hoofdrollen voor Kristen Wiig, Annie Mumolo en Jamie Dornan. Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf. Lees verder onder de video. Holiday foreverHet verhaal gaat over de beste vriendinnen Barb en Star. Zij besluiten voor het eerst in hun leven hun kleine stadje in het Midwesten te verlaten. Op zoek naar het tropische avontuur van hun leven doen ze hun intrede in Vista del Mar, Florida. Daar raken ze vervolgens onbedoeld betrokken bij een duistere en kwaadaardige samenzwering om iedereen in de stad te vermoorden. Vanaf 15 juli 2021 gaat de film Barb and Star Go to Vista Del Mar draaien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de tweede trailer van Wonder Woman 1984 (binnenkort in de bioscoop) Bekijk deze video » The Very Excellent Mr. Dundee 10 december in bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: trailer bizarre komedie Barb & Star Go To Vista Del Mar met Fifty Shades-ster Jamie Dornan

Holiday forever
Het verhaal gaat over de beste vriendinnen Barb en Star. Zij besluiten voor het eerst in hun leven hun kleine stadje in het Midwesten te verlaten. Op zoek naar het tropische avontuur van hun leven doen ze hun intrede in Vista del Mar, Florida. Daar raken ze vervolgens onbedoeld betrokken bij een duistere en kwaadaardige samenzwering om iedereen in de stad te vermoorden.

Vanaf 15 juli 2021 gaat de film Barb and Star Go to Vista Del Mar draaien in de Nederlandse bioscopen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: trailer bizarre komedie Barb & Star Go To Vista Del Mar met Fifty Shades-ster Jamie Dornan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier