Kijk LIVE naar persconferentie 20 januari van Rutte en De Jonge over avondklok

Kijk LIVE naar persconferentie 20 januari van Rutte en De Jonge over avondklok

Je kunt de hele persconferentie van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Kijk hierboven op woensdag 20 januari vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Gaat de zo gevreesde avondklok er dan toch komen? Op dinsdag 19 januari werd aangekondigd dat er in allerijl een persconferentie staat ingepland voor woensdagmiddag 20 januari, 14.00 uur. Een ongebruikelijk tijdstip, met waarschijnlijk heftig nieuws.

UPDATE: de persconferentie is verplaatst van 13.00 uur naar 14.00 uur i.v.m. uitloop van de ministerraad.

Britse variant
De extra maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn volgens het Outbreak Management Team (OMT) en het kabinet vooral nodig om de zeer besmettelijke Britse variant van het coronavirus te bestrijden. Hoewel het aantal besmettingen omlaag loopt, is de kans aanwezig dat de Britse variant de overhand zal krijgen, met alle desastreuze gevolgen van dien.

Kijk hierboven op woensdag 20 januari vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de avondklok. Hieronder kun je de vorige persconferentie van dinsdag 12 januari terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 20 januari</em> van Rutte en De Jonge over avondklok Je kunt de hele persconferentie van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Kijk hierboven op woensdag 20 januari vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Gaat de zo gevreesde avondklok er dan toch komen? Op dinsdag 19 januari werd aangekondigd dat er in allerijl een persconferentie staat ingepland voor woensdagmiddag 20 januari, 14.00 uur. Een ongebruikelijk tijdstip, met waarschijnlijk heftig nieuws. UPDATE: de persconferentie is verplaatst van 13.00 uur naar 14.00 uur i.v.m. uitloop van de ministerraad. Britse variantDe extra maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn volgens het Outbreak Management Team (OMT) en het kabinet vooral nodig om de zeer besmettelijke Britse variant van het coronavirus te bestrijden. Hoewel het aantal besmettingen omlaag loopt, is de kans aanwezig dat de Britse variant de overhand zal krijgen, met alle desastreuze gevolgen van dien. Kijk hierboven op woensdag 20 januari vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de avondklok. Hieronder kun je de vorige persconferentie van dinsdag 12 januari terugkijken. Bekijk ook LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet Bekijk deze video » Video: Geert Wilders valt Mark Rutte aan tijdens debat over Toeslagenaffaire Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 20 januari van Rutte en De Jonge over avondklok


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 20 januari van Rutte en De Jonge over avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier