Video: laatste werkdag van Donald Trump als president is aangebroken

Video: laatste werkdag van Donald Trump als president is aangebroken

Woensdag 20 januari wordt Joe Biden ingezworen als de 46ste president van de Verenigde Staten. Dit betekent ook dat vandaag officieel de laatste werkdag is van president Donald J. Trump. Verwacht wordt dat Trump op zijn laatste dag als president nog een reeks presidentiële pardons zal verlenen, voordat Joe Biden geïnaugureerd kan worden als president.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: laatste werkdag van <em>Donald Trump</em> als president is aangebroken Woensdag 20 januari wordt Joe Biden ingezworen als de 46ste president van de Verenigde Staten. Dit betekent ook dat vandaag officieel de laatste werkdag is van president Donald J. Trump. Verwacht wordt dat Trump op zijn laatste dag als president nog een reeks presidentiële pardons zal verlenen, voordat Joe Biden geïnaugureerd kan worden als president. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: Joe Biden over Donald Trump: "Gênant voor Amerika" Bekijk deze video » Erik Mouthaan in Jinek: "Donald Trump en Mike Pence hebben geen contact meer" Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: laatste werkdag van Donald Trump als president is aangebroken


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: laatste werkdag van Donald Trump als president is aangebroken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier