Alle vijf seizoenen van originele The Muppet Show vanaf 19 februari op Disney+

Alle vijf seizoenen van originele The Muppet Show vanaf 19 februari op Disney+

Prachtig nieuws voor de fans van de Muppets: de show waar alles mee begon, The Muppet Show, is vanaf 19 februari in zijn geheel te zien op streamingdienst Disney Plus.

Alle vijf seizoenen van originele <em>The Muppet Show</em> vanaf 19 februari op <em>Disney+</em> Prachtig nieuws voor de fans van de Muppets: de show waar alles mee begon, The Muppet Show, is vanaf 19 februari in zijn geheel te zien op streamingdienst Disney Plus. BeroemdhedenTussen 1976 en 1981 werd de Muppet Show uitgezonden op de Amerikaanse tv en de meeste van deze afleveringen zijn nog nooit in Nederland te zien geweest. Beroemdheden als Elton John, Julie Andrews, Diana Ross en Mark Hamill kwamen langs. Bekijk de originele 'theme song' hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 19 februari The Muppet Show kunt streamen. Bekijk ook Muppets Now vanaf 6 november te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Alle vijf seizoenen van originele The Muppet Show vanaf 19 februari op Disney+

Beroemdheden
Tussen 1976 en 1981 werd de Muppet Show uitgezonden op de Amerikaanse tv en de meeste van deze afleveringen zijn nog nooit in Nederland te zien geweest. Beroemdheden als Elton John, Julie Andrews, Diana Ross en Mark Hamill kwamen langs.

Bekijk de originele 'theme song' hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 19 februari The Muppet Show kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alle vijf seizoenen van originele The Muppet Show vanaf 19 februari op Disney+ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier