The Sky Is The Limit: Schoenenkoningin Zeynep Dağ te zien in nieuw SBS6 programma

The Sky Is The Limit: Schoenenkoningin Zeynep Dağ te zien in nieuw SBS6 programma

Rijk en succesvol in Nederland. Dat geldt zeker voor de Eindhovense schoenenontwerpster Zeynep Dağ. Ze is daarom één van de ‘rich and famous’ die door SBS6 gevolgd wordt in het nieuwe realityprogramma The Sky Is The Limit.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>The Sky Is The Limit</em>: Schoenenkoningin <em>Zeynep Dağ</em> te zien in nieuw SBS6 programma Rijk en succesvol in Nederland. Dat geldt zeker voor de Eindhovense schoenenontwerpster Zeynep Dağ. Ze is daarom één van de ‘rich and famous’ die door SBS6 gevolgd wordt in het nieuwe realityprogramma The Sky Is The Limit. De tekst gaat verder onder de video. Bekijk de AD-video over The Sky is the Limit: Rijk en succesvol in Nederland hierboven. The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf dinsdag 19 januari om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Igor in The Sky is the Limit: "Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar & Napoleon" Bekijk deze video » Bekijk promo The Sky is the Limit: Rijk en succesvol in Nederland: dinsdag te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
The Sky Is The Limit: Schoenenkoningin Zeynep Dağ te zien in nieuw SBS6 programma

Bekijk de AD-video over The Sky is the Limit: Rijk en succesvol in Nederland hierboven.

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf dinsdag 19 januari om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Sky Is The Limit: Schoenenkoningin Zeynep Dağ te zien in nieuw SBS6 programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier