EenVandaag: coronacrisis gooit financiën van Debbie en Jeroen flink overhoop

EenVandaag: coronacrisis gooit financiën van Debbie en Jeroen flink overhoop

Door de coronacrisis zijn de financiën van ondernemers Jeroen en Debbie flink overhoop gegooid. Debbie is eigenaar van drie kapperszaken, Jeroen werkt al jaren als roadie in de evenementenbranche. Eerder calculeerde het Nibud dat veel mensen er in 2021 op vooruit gaan, voor Jeroen en Debbie is dit helaas niet het geval.

<em>EenVandaag</em>: coronacrisis gooit <em>financiën</em> van Debbie en Jeroen flink overhoop Door de coronacrisis zijn de financiën van ondernemers Jeroen en Debbie flink overhoop gegooid. Debbie is eigenaar van drie kapperszaken, Jeroen werkt al jaren als roadie in de evenementenbranche. Eerder calculeerde het Nibud dat veel mensen er in 2021 op vooruit gaan, voor Jeroen en Debbie is dit helaas niet het geval. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met Famke Louise Bekijk deze video » Wopke Hoekstra bij Op1: "Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona" Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: coronacrisis gooit financiën van Debbie en Jeroen flink overhoop

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: coronacrisis gooit financiën van Debbie en Jeroen flink overhoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier