Tijd voor MAX gemist? Bekijk optreden OG3NE met het nummer Jolene

Tijd voor MAX gemist? Bekijk optreden OG3NE met het nummer Jolene

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Bekijk optreden <em>OG3NE</em> met het nummer <em>Jolene</em> Speciaal voor de 75e verjaardag van Dolly Parton is was de meidengroep OG3NE dinsdag 19 januari te gast bij Tijd voor MAX. Lisa, Amy & Shelley zongen het nummer Jolene. Sybrand Niessen en Martine van Os genieten enorm van de Dolly Parton-cover. Marble ManiaOok was John de Mol te gast, hij kwam vertellen over het nieuwe programma Marble Mania, waarin het allemaal draait om knikkeren. Volgens Winston Gerschtanowitz is De Mol ervan overtuigd dat dit het volgende grote format van hem is, in navolging van onder meer Big Brother en The Voice of Holland. Dit vertelde Winston bij Jinek aan tafel. Bekijk het optreden van OG3NE in het Tijd voor MAX-fragment hierboven. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Opnieuw verrassing van Dolly Parton voor dames OG3NE (video) Bekijk deze video » O'G3NE zingt Joy to the World in Tijd voor MAX Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Bekijk optreden OG3NE met het nummer Jolene

Speciaal voor de 75e verjaardag van Dolly Parton is was de meidengroep OG3NE dinsdag 19 januari te gast bij Tijd voor MAX. Lisa, Amy & Shelley zongen het nummer Jolene. Sybrand Niessen en Martine van Os genieten enorm van de Dolly Parton-cover.

Marble Mania
Ook was John de Mol te gast, hij kwam vertellen over het nieuwe programma Marble Mania, waarin het allemaal draait om knikkeren. Volgens Winston Gerschtanowitz is De Mol ervan overtuigd dat dit het volgende grote format van hem is, in navolging van onder meer Big Brother en The Voice of Holland. Dit vertelde Winston bij Jinek aan tafel.

Bekijk het optreden van OG3NE in het Tijd voor MAX-fragment hierboven.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Bekijk optreden OG3NE met het nummer Jolene of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier