Crisis in de Tent: Sabien in tranen door tweede horeca lockdown: "Ik weet niet wat ik goed doe"

Crisis in de Tent: Sabien in tranen door tweede horeca lockdown: "Ik weet niet wat ik goed doe"

Door de tweede horeca lockdown dreigen Remco en Sabien met forse schulden op straat te komen staan. Chefkok Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal schieten in het SBS6-programma Crisis in de Tent te hulp en maken een reddingsplan voor het stel. Het wordt Sabien allemaal even teveel en barst in tranen uit tijdens een gesprek: "Ik weet niet wat ik goed doe."

Bekijk hieronder het Crisis in de Tent-fragment met Remco en Sabien.

Het nieuwe seizoen van Crisis in de tent is vanaf dinsdag 12 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Crisis in de Tent</em>: <em>Sabien</em> in tranen door tweede horeca lockdown: &quot;Ik weet niet wat ik goed doe&quot; Door de tweede horeca lockdown dreigen Remco en Sabien met forse schulden op straat te komen staan. Chefkok Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal schieten in het SBS6-programma Crisis in de Tent te hulp en maken een reddingsplan voor het stel. Het wordt Sabien allemaal even teveel en barst in tranen uit tijdens een gesprek: "Ik weet niet wat ik goed doe." Bekijk hieronder het Crisis in de Tent-fragment met Remco en Sabien. Het nieuwe seizoen van Crisis in de tent is vanaf dinsdag 12 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Kijktip: Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca in coronatijd Bekijk deze video » Op1 gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten'' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Crisis in de Tent: Sabien in tranen door tweede horeca lockdown: "Ik weet niet wat ik goed doe" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier