Zien: Thierry Baudet maakt indruk in Tweede Kamer met kort geknipte coup

Zien: Thierry Baudet maakt indruk in Tweede Kamer met kort geknipte coup

Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie was vandaag aanwezig tijdens het debat over de val het kabinet en de Toeslagenaffaire. Khadija Arib, voorzitter van de Tweede Kamer viel meteen iets op aan Baudet: "Iedereen is jaloers op uw kapsel zie ik!"

Bekijk de beelden van de geknipte coup van Baudet hieronder.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> maakt indruk in Tweede Kamer met <em>kort geknipte coup</em> Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie was vandaag aanwezig tijdens het debat over de val het kabinet en de Toeslagenaffaire. Khadija Arib, voorzitter van de Tweede Kamer viel meteen iets op aan Baudet: "Iedereen is jaloers op uw kapsel zie ik!" Bekijk de beelden van de geknipte coup van Baudet hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet woest bij Op1: "Al die aantijgingen, waar heb je het over?" Bekijk deze video » Video: QAnon, Lange Frans & Thierry Baudet-volgers verbannen van Twitter Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Thierry Baudet maakt indruk in Tweede Kamer met kort geknipte coup


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet maakt indruk in Tweede Kamer met kort geknipte coup of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier