EenVandaag: Melania Trump breekt net als Donald Trump eeuwenoude traditie

EenVandaag: Melania Trump breekt net als Donald Trump eeuwenoude traditie

Het zijn niet alleen voor President Donald Trump zijn laatste dag in het Witte Huis, ook voor First Lady Melania Trump zijn de laatste dagen in het huis aangebroken. Melania breekt net als haar man Donald Trump een eeuwenoude traditie: ze leidt de nieuwe first lady niet rond door het Witte Huis.

<em>EenVandaag</em>: <em>Melania Trump</em> breekt net als <em>Donald Trump</em> eeuwenoude traditie Het zijn niet alleen voor President Donald Trump zijn laatste dag in het Witte Huis, ook voor First Lady Melania Trump zijn de laatste dagen in het huis aangebroken. Melania breekt net als haar man Donald Trump een eeuwenoude traditie: ze leidt de nieuwe first lady niet rond door het Witte Huis. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk afscheidsvideo Melania Trump: "Geweld is nooit het antwoord" Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: Melania Trump breekt net als Donald Trump eeuwenoude traditie

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Melania Trump breekt net als Donald Trump eeuwenoude traditie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier