Talkshow M: Tom-Jan Meeus over grote problemen van de toeslagenaffaire

Talkshow M: Tom-Jan Meeus over grote problemen van de toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: <em>Tom-Jan Meeus</em> over grote problemen van de <em>toeslagenaffaire</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Politiek columnist Tom-Jan Meeus noemt het rapport van de commissie-Van Dam, waarin de rol van de Tweede Kamer onderbelicht blijft, een van de problemen van de toeslagenaffaire. Het rapport zou een incompleet beeld geven van de situatie. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Tom-Jan Meeus over grote problemen van de toeslagenaffaire

Politiek columnist Tom-Jan Meeus noemt het rapport van de commissie-Van Dam, waarin de rol van de Tweede Kamer onderbelicht blijft, een van de problemen van de toeslagenaffaire. Het rapport zou een incompleet beeld geven van de situatie.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Tom-Jan Meeus over grote problemen van de toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier