Talkshow M: gedupeerde Samantha-Kaye over telefoongesprek met Mark Rutte over toeslagenaffaire

Talkshow M: gedupeerde Samantha-Kaye over telefoongesprek met Mark Rutte over toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em>: gedupeerde <em>Samantha-Kaye</em> over telefoongesprek met <em>Mark Rutte</em> over toeslagenaffaire Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Samantha-Kaye Morris is een van de gedupeerden van de toeslagenaffaire en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten: "Ik ben niet gewend dat het land zo met mij omgaat." Zij heeft contact gezocht met Mark Rutte en het is haar gelukt een telefoongesprek te regelen met de premier. Morris: "Ik heb wel een kant gezien waarvan ik dacht, nou er zit meer menselijkheid in dan ik in eerste instantie dacht dat die man had. Maar dat wil niet zeggen dat ik vertrouwen heb in hem." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M: gedupeerde Samantha-Kaye over telefoongesprek met Mark Rutte over toeslagenaffaire

Samantha-Kaye Morris is een van de gedupeerden van de toeslagenaffaire en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten: "Ik ben niet gewend dat het land zo met mij omgaat." Zij heeft contact gezocht met Mark Rutte en het is haar gelukt een telefoongesprek te regelen met de premier. Morris: "Ik heb wel een kant gezien waarvan ik dacht, nou er zit meer menselijkheid in dan ik in eerste instantie dacht dat die man had. Maar dat wil niet zeggen dat ik vertrouwen heb in hem."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: gedupeerde Samantha-Kaye over telefoongesprek met Mark Rutte over toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier