RTL Boulevard: Halina Reijn en Carice van Houten over hun bedrijf: "Gaat beter dan ooit"

RTL Boulevard: Halina Reijn en Carice van Houten over hun bedrijf: "Gaat beter dan ooit"

De twee hartsvriendinnen Halina Reijn en Carice van Houten hebben samen al de film 'Instinct' en er volgt nog een serie genaamd 'Red Light'. Nu stampen ze ook nog een bedrijf uit de grond. Maar hoe gaat dat nu met zo'n bedrijf in coronatijd? Carice: "Beter dan ooit. We moeten het eigenlijk wat kleiner houden dan groot." De twee hebben het ook moeilijk in tijden van corona, zo drukken ze het mooi uit: "Huidhonger."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Halina Reijn en <em>Carice van Houten</em> over hun bedrijf: &quot;Gaat beter dan ooit&quot; De twee hartsvriendinnen Halina Reijn en Carice van Houten hebben samen al de film 'Instinct' en er volgt nog een serie genaamd 'Red Light'. Nu stampen ze ook nog een bedrijf uit de grond. Maar hoe gaat dat nu met zo'n bedrijf in coronatijd? Carice: "Beter dan ooit. We moeten het eigenlijk wat kleiner houden dan groot." De twee hebben het ook moeilijk in tijden van corona, zo drukken ze het mooi uit: "Huidhonger." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Hierboven zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Halina Reijn en Carice van Houten over hun bedrijf: "Gaat beter dan ooit"

Hierboven zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Halina Reijn en Carice van Houten over hun bedrijf: "Gaat beter dan ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier