RTL Boulevard: Diederik Jekel over avondklok: "We weten niet wat de avondklok gaat doen"

RTL Boulevard: Diederik Jekel over avondklok: "We weten niet wat de avondklok gaat doen"

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Diederik Jekel over <em>avondklok</em>: &quot;We weten niet wat de avondklok gaat doen&quot; Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. AvondklokWel een avondklok, geen avondklok, morgen (20 januari) gaan Mark Rutte en Hugo de Jonge mededelen of we een avondklok gaan krijgen de ja of de nee. Er heerst veel onrust onder zowel de bevolking als binnen de politiek. Wordt er nog gesproken over andere maatregelen? En welke dan? Daarnaast geeft Diederik Jekel aan: "We weten niet wat de avondklok gaat doen." Dat maakt het zo lastig om een beslissing te nemen en dat creëert onvrede.
TV :
RTL Boulevard: Diederik Jekel over avondklok: "We weten niet wat de avondklok gaat doen"

Avondklok
Wel een avondklok, geen avondklok, morgen (20 januari) gaan Mark Rutte en Hugo de Jonge mededelen of we een avondklok gaan krijgen de ja of de nee. Er heerst veel onrust onder zowel de bevolking als binnen de politiek. Wordt er nog gesproken over andere maatregelen? En welke dan? Daarnaast geeft Diederik Jekel aan: "We weten niet wat de avondklok gaat doen." Dat maakt het zo lastig om een beslissing te nemen en dat creëert onvrede.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Diederik Jekel over avondklok: "We weten niet wat de avondklok gaat doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier