RTL Boulevard gemist? Jill Biden nieuwe fashionista in het Witte Huis?

RTL Boulevard gemist? Jill Biden nieuwe fashionista in het Witte Huis?

Niet alleen Donald Trump zette de boel vaak op de kop in het Witte Huis, Melania als First Lady kon er ook wat van. Ze haalde vaak voorpagina's met haar uitgesproken kledingstijl. Jill Biden neemt het van haar over als First Lady en de lat ligt hoog voor de vrouw van Joe Biden. First Ladies worden echte stijliconen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Jill Biden</em> nieuwe fashionista in het Witte Huis? Niet alleen Donald Trump zette de boel vaak op de kop in het Witte Huis, Melania als First Lady kon er ook wat van. Ze haalde vaak voorpagina's met haar uitgesproken kledingstijl. Jill Biden neemt het van haar over als First Lady en de lat ligt hoog voor de vrouw van Joe Biden. First Ladies worden echte stijliconen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Jill Biden nieuwe fashionista in het Witte Huis?

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Jill Biden nieuwe fashionista in het Witte Huis? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier