Talkshow M: Anna Gimbrère vult lijstje van Nederlandse heldinnen aan

Talkshow M: Anna Gimbrère vult lijstje van Nederlandse heldinnen aan

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: <em>Anna Gimbrère</em> vult lijstje van Nederlandse heldinnen aan Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Televisiepresentator Anna Gimbrère vult het lijstje van de Nederlandse heldinnen aan, nadat eerder Amber Kortzorg haar heldin nomineerde. Volgens Anna is sterrenkundige Ewine van Dishoeck niet alleen een voorbeeld voor vrouwen, maar ook een voorbeeld voor de wetenschap. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Anna Gimbrère vult lijstje van Nederlandse heldinnen aan

Televisiepresentator Anna Gimbrère vult het lijstje van de Nederlandse heldinnen aan, nadat eerder Amber Kortzorg haar heldin nomineerde. Volgens Anna is sterrenkundige Ewine van Dishoeck niet alleen een voorbeeld voor vrouwen, maar ook een voorbeeld voor de wetenschap.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Anna Gimbrère vult lijstje van Nederlandse heldinnen aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier