RTL Boulevard: topatleet Roelf B. veroordeeld tot 4 jaar cel na drugshandel Sziget

RTL Boulevard: topatleet Roelf B. veroordeeld tot 4 jaar cel na drugshandel Sziget

Topatleet Roelf B. en zijn vriend Gert-Jan N. werden in augustus 2019 gearresteerd nadat ze op het Hongaarse festival Sziget werden betrapt op het verkopen van drugs. Tijdens de arrestatie hadden de twee voor een geschatte driehonderdduizend euro aan drugs op zak.

Tekst gaat verder onder de video

<em>RTL Boulevard</em>: topatleet <em>Roelf B</em>. veroordeeld tot 4 jaar cel na drugshandel <em>Sziget</em> Topatleet Roelf B. en zijn vriend Gert-Jan N. werden in augustus 2019 gearresteerd nadat ze op het Hongaarse festival Sziget werden betrapt op het verkopen van drugs. Tijdens de arrestatie hadden de twee voor een geschatte driehonderdduizend euro aan drugs op zak. Tekst gaat verder onder de video Hoger beroepRoelf B. en vriend Gert-Jan N werden eerder vandaag in hoger beroep veroordeeld tot vier jaar cel. Volgens John van den Heuvel zijn de twee 'door het oog van de naald' gekropen, het had namelijk een stuk slechter kunnen uitpakken voor Roelf en Gert-Jan. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Nederlandse festivalgangers krijgen mogelijk levenslang in Hongarije Bekijk deze video » Atleet Roelf B. krijgt vijf jaar cel door drugshandel op Hongaars festival (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: topatleet Roelf B. veroordeeld tot 4 jaar cel na drugshandel Sziget

Hoger beroep
Roelf B. en vriend Gert-Jan N werden eerder vandaag in hoger beroep veroordeeld tot vier jaar cel. Volgens John van den Heuvel zijn de twee 'door het oog van de naald' gekropen, het had namelijk een stuk slechter kunnen uitpakken voor Roelf en Gert-Jan.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: topatleet Roelf B. veroordeeld tot 4 jaar cel na drugshandel Sziget of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier