RTL Boulevard: dit is het geheim van deskundigen over MAFS-koppels

RTL Boulevard: dit is het geheim van deskundigen over MAFS-koppels

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: dit is het geheim van deskundigen over <em>MAFS-koppels</em> Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De wetenschapElkaar ontmoeten bij het altaar en dan ja zeggen tegen je toekomstige man of vrouw. Raar, maar waar! Tijdens Married At First Sight komen koppels er na hun trouwdag achter of ze voor elkaar gemaakt zijn of niet. En of de wetenschap zijn werk goed heeft gedaan. Deskundigen over plan van aanpak: "Beginnen met een match test, dan een gesprek met de mensen zelf en van daaruit gaan we matchen." Toch snappen ze ook de realiteit: "De wetenschap kan nooit met 100% zekerheid zeggen of mensen elkaar gelukkig gaan maken, maar geeft wel goede aanwijzingen." Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: dit is het geheim van deskundigen over MAFS-koppels

De wetenschap
Elkaar ontmoeten bij het altaar en dan ja zeggen tegen je toekomstige man of vrouw. Raar, maar waar! Tijdens Married At First Sight komen koppels er na hun trouwdag achter of ze voor elkaar gemaakt zijn of niet. En of de wetenschap zijn werk goed heeft gedaan. Deskundigen over plan van aanpak: "Beginnen met een match test, dan een gesprek met de mensen zelf en van daaruit gaan we matchen." Toch snappen ze ook de realiteit: "De wetenschap kan nooit met 100% zekerheid zeggen of mensen elkaar gelukkig gaan maken, maar geeft wel goede aanwijzingen."

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: dit is het geheim van deskundigen over MAFS-koppels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier