Zien: alle doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar op een rij in Ajax tenue

Zien: alle doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar op een rij in Ajax tenue

Voor de tweede keer zegt hij gedag tegen Ajax, Klaas-Jan Huntelaar. Hij maakt een overstap naar FC Schalke. Binnen de twee periodes bij Ajax wist Huntelaar 158 keer het goal te vinden en die doelpunten zijn nu samengevat in een compilatie.

Bekijk de compilatie van alle doelpunten hieronder.

Zien: alle doelpunten van <em>Klaas-Jan Huntelaar</em> op een rij in <em>Ajax</em> tenue Voor de tweede keer zegt hij gedag tegen Ajax, Klaas-Jan Huntelaar. Hij maakt een overstap naar FC Schalke. Binnen de twee periodes bij Ajax wist Huntelaar 158 keer het goal te vinden en die doelpunten zijn nu samengevat in een compilatie. Bekijk de compilatie van alle doelpunten hieronder. Bekijk ook Zien: Erik ten Hag wil Klaas-Jan Huntelaar overtuigen bij Ajax te blijven Bekijk deze video » Erik ten Hag kijkt uit naar klassieker Ajax – Feyenoord: ‘Wordt een zware opgave’ Bekijk deze video » Johan Derksen in VI over transfer Huntelaar: "Schalke 04 heeft een slecht elftal" Bekijk deze video »
Sport :
Zien: alle doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar op een rij in Ajax tenue


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: alle doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar op een rij in Ajax tenue of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier