Opsporing Verzocht: stel in Amsterdam mishandeld nadat ze commentaar hadden op rijgedrag dader

Opsporing Verzocht: stel in Amsterdam mishandeld nadat ze commentaar hadden op rijgedrag dader

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: stel in <em>Amsterdam</em> mishandeld nadat ze commentaar hadden op <em>rijgedrag</em> dader Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Zaterdag 19 op zondag 20 september is een stel op weg naar een kroeg in Amsterdam tot ze bijna worden aangereden door een Mercedes met daarin twee mannen. Wanneer het stel hen aanspreekt op hun rijgedrag gaat het gruwelijk fout voor de twee en wordt het stel mishandeld door de twee mannen. Dit is door camerabeelden vastgelegd. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: stel in Amsterdam mishandeld nadat ze commentaar hadden op rijgedrag dader

Zaterdag 19 op zondag 20 september is een stel op weg naar een kroeg in Amsterdam tot ze bijna worden aangereden door een Mercedes met daarin twee mannen. Wanneer het stel hen aanspreekt op hun rijgedrag gaat het gruwelijk fout voor de twee en wordt het stel mishandeld door de twee mannen. Dit is door camerabeelden vastgelegd.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: stel in Amsterdam mishandeld nadat ze commentaar hadden op rijgedrag dader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier