Opsporing Verzocht: drugslab oorzaak van giftige stoffen in Nieuwendijk dichtbij woonwijk

Opsporing Verzocht: drugslab oorzaak van giftige stoffen in Nieuwendijk dichtbij woonwijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: drugslab oorzaak van giftige stoffen in <em>Nieuwendijk</em> dichtbij woonwijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Inwoners van het dorp Nieuwendijk in Brabant hebben serieus gevaar gelopen door giftige stoffen in de lucht. Deze stoffen kwamen uit een drugslab. Er lijkt iets te zijn misgegaan tijdens de productie van de drugs waardoor giftige stoffen zijn vrijgekomen die dodelijk zijn in hoge concentraties. Het drugslab ligt dichtbij een woonwijk, een gevaarlijke situatie dus. De daders hebben de benen genomen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: drugslab oorzaak van giftige stoffen in Nieuwendijk dichtbij woonwijk

Inwoners van het dorp Nieuwendijk in Brabant hebben serieus gevaar gelopen door giftige stoffen in de lucht. Deze stoffen kwamen uit een drugslab. Er lijkt iets te zijn misgegaan tijdens de productie van de drugs waardoor giftige stoffen zijn vrijgekomen die dodelijk zijn in hoge concentraties. Het drugslab ligt dichtbij een woonwijk, een gevaarlijke situatie dus. De daders hebben de benen genomen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: drugslab oorzaak van giftige stoffen in Nieuwendijk dichtbij woonwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier