The Sky Is The Limit: 84-jarige Jan laat zijn wagenpark zien: "Ja van de ene komt de ander"

The Sky Is The Limit: 84-jarige Jan laat zijn wagenpark zien: "Ja van de ene komt de ander"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk en succesvol in Nederland van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Sky Is The Limit</em>: 84-jarige <em>Jan</em> laat zijn wagenpark zien: &quot;Ja van de ene komt de ander&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk en succesvol in Nederland van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens het nieuwe programma The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland krijgen volgen we negen succesvolle Nederlanders die hun hobby's, luxueuze huizen, snelle auto's en meer met ons delen. Dit keer is dat 84-jarige Jan die ons zijn wagenpark laat zien met daarin de duurste en beste auto's: "Ja van de ene komt de ander." The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf vandaag (19 januari) om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Sky Is The Limit: 84-jarige Jan laat zijn wagenpark zien: "Ja van de ene komt de ander"

Tijdens het nieuwe programma The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland krijgen volgen we negen succesvolle Nederlanders die hun hobby's, luxueuze huizen, snelle auto's en meer met ons delen. Dit keer is dat 84-jarige Jan die ons zijn wagenpark laat zien met daarin de duurste en beste auto's: "Ja van de ene komt de ander."

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf vandaag (19 januari) om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Sky Is The Limit: 84-jarige Jan laat zijn wagenpark zien: "Ja van de ene komt de ander" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier