Opsporing Verzocht gemist? Conducteur in Amersfoort mishandeld door graffitispuiter

Opsporing Verzocht gemist? Conducteur in Amersfoort mishandeld door graffitispuiter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Conducteur in <em>Amersfoort</em> mishandeld door graffitispuiter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Een groep van zeven graffitispuiters waren een trein aan het bespuiten met graffiti toen een oplettende conducteur ze bezig zag. Uiteraard wilde hij daar een stokje voor steken en is de groep gaan filmen. Daar waren de spuiters niet van gediend en een van de zeven heeft vervolgens de conducteur mishandeld. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Conducteur in Amersfoort mishandeld door graffitispuiter

Een groep van zeven graffitispuiters waren een trein aan het bespuiten met graffiti toen een oplettende conducteur ze bezig zag. Uiteraard wilde hij daar een stokje voor steken en is de groep gaan filmen. Daar waren de spuiters niet van gediend en een van de zeven heeft vervolgens de conducteur mishandeld.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Conducteur in Amersfoort mishandeld door graffitispuiter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier