Opsporing Verzocht: medewerkster tankshop overvallen door gewapende dader in Steenwijk

Opsporing Verzocht: medewerkster tankshop overvallen door gewapende dader in Steenwijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: medewerkster tankshop <em>overvallen</em> door gewapende dader in <em>Steenwijk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Zaterdagavond 2 januari ging het goed mis voor de medewerker van het tankstation. Het jaar kon niet slechter beginnen wanneer de dader met rode jas, mondmasker met een opvallend mes de tankshop binnenkomt. De dader legt vervolgens een tasje neer waar de mederwerker het geld in moet stoppen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: medewerkster tankshop overvallen door gewapende dader in Steenwijk

Zaterdagavond 2 januari ging het goed mis voor de medewerker van het tankstation. Het jaar kon niet slechter beginnen wanneer de dader met rode jas, mondmasker met een opvallend mes de tankshop binnenkomt. De dader legt vervolgens een tasje neer waar de mederwerker het geld in moet stoppen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: medewerkster tankshop overvallen door gewapende dader in Steenwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier