The Sky Is The Limit: Schoenenontwerpster Zeynep geëmotioneerd door haar studenten

The Sky Is The Limit: Schoenenontwerpster Zeynep geëmotioneerd door haar studenten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk en succesvol in Nederland van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Sky Is The Limit</em>: Schoenenontwerpster Zeynep <em>geëmotioneerd</em> door haar studenten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Sky Is The Limit: Rijk en succesvol in Nederland van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens het nieuwe programma The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland krijgen volgen we negen succesvolle Nederlanders die hun hobby's, luxueuze huizen, snelle auto's en meer met ons delen. Nu is dat schoenenontwerpster Zeynep. Ze heeft haar eigen school en leert haar studenten dat ze van zichzelf moeten houden: "Ze krijgen allemaal opdrachten waardoor ze van zichzelf moeten gaan houden." Zeynep raakt er zelfs een beetje geëmotioneerd door. The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf vandaag (19 januari) om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Sky Is The Limit: Schoenenontwerpster Zeynep geëmotioneerd door haar studenten

Tijdens het nieuwe programma The sky is the limit, rijk en succesvol in Nederland krijgen volgen we negen succesvolle Nederlanders die hun hobby's, luxueuze huizen, snelle auto's en meer met ons delen. Nu is dat schoenenontwerpster Zeynep. Ze heeft haar eigen school en leert haar studenten dat ze van zichzelf moeten houden: "Ze krijgen allemaal opdrachten waardoor ze van zichzelf moeten gaan houden." Zeynep raakt er zelfs een beetje geëmotioneerd door.

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf vandaag (19 januari) om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Sky Is The Limit: Schoenenontwerpster Zeynep geëmotioneerd door haar studenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier