Opsporing Verzocht: kat Chef overleden na mishandeling met vuurwerk in Utrecht

Opsporing Verzocht: kat Chef overleden na mishandeling met vuurwerk in Utrecht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: kat <em>Chef</em> overleden na mishandeling met vuurwerk in <em>Utrecht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Op vrijdag 27 november werd om 07:30 het beestje, Chef nog in goede staat gezien. Echter gaat het daarna gruwelijk mis. De kat wordt een uur later met vreselijke verwondingen in de bosjes aan de Pieter Nieuwlandstraat aangetroffen. De kat, Chef is overleden na mishandeling met vuurwerk. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: kat Chef overleden na mishandeling met vuurwerk in Utrecht

Op vrijdag 27 november werd om 07:30 het beestje, Chef nog in goede staat gezien. Echter gaat het daarna gruwelijk mis. De kat wordt een uur later met vreselijke verwondingen in de bosjes aan de Pieter Nieuwlandstraat aangetroffen. De kat, Chef is overleden na mishandeling met vuurwerk.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: kat Chef overleden na mishandeling met vuurwerk in Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier