Op1: Ernst Kuipers over uitspraak Diederik Gommers dat avondklok misschien niet nodig is

Op1: Ernst Kuipers over uitspraak Diederik Gommers dat avondklok misschien niet nodig is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Ernst Kuipers over uitspraak <em>Diederik Gommers</em> dat avondklok misschien niet nodig is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Uitspraak GommersDiederik Gommers schijnt niet overtuigt te zijn van de avondklok en of deze strenge maatregel werkt. Ernst Kuipers reageert op de uitspraak van Gommers: "Ik denk niet dat hij enige twijfel heeft over de Engelse variant die hier toeneemt." Daarnaast geeft hij aan vandaag nog overleg te hebben gehad met Gommers: "In het totaal moet je naar iets zoeken waarbij je de groei van de Engelse variant naar beneden drukt." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Ernst Kuipers over uitspraak Diederik Gommers dat avondklok misschien niet nodig is

Uitspraak Gommers
Diederik Gommers schijnt niet overtuigt te zijn van de avondklok en of deze strenge maatregel werkt. Ernst Kuipers reageert op de uitspraak van Gommers: "Ik denk niet dat hij enige twijfel heeft over de Engelse variant die hier toeneemt." Daarnaast geeft hij aan vandaag nog overleg te hebben gehad met Gommers: "In het totaal moet je naar iets zoeken waarbij je de groei van de Engelse variant naar beneden drukt."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ernst Kuipers over uitspraak Diederik Gommers dat avondklok misschien niet nodig is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier