Ernst Kuipers in Op1 over waarom we niet kunnen versoepelen: "We hebben twee virusinfecties"

Ernst Kuipers in Op1 over waarom we niet kunnen versoepelen: "We hebben twee virusinfecties"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ernst Kuipers</em> in <em>Op1</em> over waarom we niet kunnen versoepelen: &quot;We hebben twee virusinfecties&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Momenteel zitten we op het laagste aantal besmettingen sinds weken. Ook de ziekenhuisopnames gaan iets omlaag, positief zou je zeggen. Toch zijn er volgens Ernst Kuipers drastische maatregelen nodig: "We hebben op dit moment niet een, maar twee virusinfecties. De een gaat naar beneden, maar de andere lijkt heel snel omhoog te gaan." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1 over waarom we niet kunnen versoepelen: "We hebben twee virusinfecties"

Momenteel zitten we op het laagste aantal besmettingen sinds weken. Ook de ziekenhuisopnames gaan iets omlaag, positief zou je zeggen. Toch zijn er volgens Ernst Kuipers drastische maatregelen nodig: "We hebben op dit moment niet een, maar twee virusinfecties. De een gaat naar beneden, maar de andere lijkt heel snel omhoog te gaan."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1 over waarom we niet kunnen versoepelen: "We hebben twee virusinfecties" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier