Marleen de Rooy in Op1 over debat Tweede Kamer: "Het was alle ballen op Rutte"

Marleen de Rooy in Op1 over debat Tweede Kamer: "Het was alle ballen op Rutte"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marleen de Rooy</em> in <em>Op1</em> over debat Tweede Kamer: &quot;Het was alle ballen op Rutte&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Mark Rutte had het vandaag (19 januari) niet makkelijk tijdens het debat in de Tweede Kamer. Politiek verslaggever Marleen de Rooy: "Het was alle ballen op Rutte." Mede omdat hij al tien jaar aan het roer staat van het land en deze toeslagenaffaire onder zijn leiding erin is geslopen. Inmiddels is het kabinet als demissionair, ging het debat daarom ook anders? Marleen: "Nou niet omdat ze demissionair waren, wel omdat er een aantal nieuwe sprekers waren." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marleen de Rooy in Op1 over debat Tweede Kamer: "Het was alle ballen op Rutte"

Mark Rutte had het vandaag (19 januari) niet makkelijk tijdens het debat in de Tweede Kamer. Politiek verslaggever Marleen de Rooy: "Het was alle ballen op Rutte." Mede omdat hij al tien jaar aan het roer staat van het land en deze toeslagenaffaire onder zijn leiding erin is geslopen. Inmiddels is het kabinet als demissionair, ging het debat daarom ook anders? Marleen: "Nou niet omdat ze demissionair waren, wel omdat er een aantal nieuwe sprekers waren."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marleen de Rooy in Op1 over debat Tweede Kamer: "Het was alle ballen op Rutte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier