Op1 gemist? Jessica Durlacher over haar roman en Ayaan, haar inspiratiebron

Op1 gemist? Jessica Durlacher over haar roman en Ayaan, haar inspiratiebron

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Jessica Durlacher</em> over haar roman en Ayaan, haar inspiratiebron Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jessica Durlacher schreef de roman 'De Stem' over een veranderde wereld na 9/11 en haar ervaringen met Ayaan Hirsi Ali. Ayaan is een inspiratiebron geweest voor de schrijfster, maar ook de gebeurtenissen in Nederland: "Uiteindelijk gaat het natuurlijk over de periode 2002 tot 2006 waarin er ontzettend veel gebeurde in Nederland." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jessica Durlacher over haar roman en Ayaan, haar inspiratiebron

Jessica Durlacher schreef de roman 'De Stem' over een veranderde wereld na 9/11 en haar ervaringen met Ayaan Hirsi Ali. Ayaan is een inspiratiebron geweest voor de schrijfster, maar ook de gebeurtenissen in Nederland: "Uiteindelijk gaat het natuurlijk over de periode 2002 tot 2006 waarin er ontzettend veel gebeurde in Nederland."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jessica Durlacher over haar roman en Ayaan, haar inspiratiebron of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier