Rick Nieman in Op1 over inauguratie Joe Biden: "Laten zien dat je niet bang bent"

Rick Nieman in Op1 over inauguratie Joe Biden: "Laten zien dat je niet bang bent"

<em>Rick Nieman</em> in <em>Op1</em> over inauguratie Joe Biden: &quot;Laten zien dat je niet bang bent&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Morgen wordt een speciale, maar ook gekke dag voor Joe Biden. De inauguratie vindt plaats, maar zonder Donald Trump. Daarnaast is er veel dreiging, maar Joe Biden wil het erg graag doen bij het Capitool, waarom? Rick Nieman snapt dat wel: "Symboliek is ontzettend belangrijk. En belangrijk om te laten zien dat je niet bang bent." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rick Nieman in Op1 over inauguratie Joe Biden: "Laten zien dat je niet bang bent"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Morgen wordt een speciale, maar ook gekke dag voor Joe Biden. De inauguratie vindt plaats, maar zonder Donald Trump. Daarnaast is er veel dreiging, maar Joe Biden wil het erg graag doen bij het Capitool, waarom? Rick Nieman snapt dat wel: "Symboliek is ontzettend belangrijk. En belangrijk om te laten zien dat je niet bang bent."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rick Nieman in Op1 over inauguratie Joe Biden: "Laten zien dat je niet bang bent" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier