Op1: zo zien de laatste uren van Donald Trump als president van Amerika eruit

Op1: zo zien de laatste uren van Donald Trump als president van Amerika eruit

De laatste uren van Donald Trump als president van Amerika zijn ingegaan. Wat doet hij tijdens die laatste momenten? Amerika-journalist Laila Frank en WNL-presentator Rick Nieman hebben daar wel zo hun ideeën over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Op1: zo zien de laatste uren van <em>Donald Trump</em> als president van Amerika eruit De laatste uren van Donald Trump als president van Amerika zijn ingegaan. Wat doet hij tijdens die laatste momenten? Amerika-journalist Laila Frank en WNL-presentator Rick Nieman hebben daar wel zo hun ideeën over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. De inauguratie van Joe Biden is op woensdag 20 januari vanaf 16.50 uur LIVE te zien op NPO 1 en op een livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de inauguratie van Joe Biden terugkijken op Gids.tv.
TV :
Op1: zo zien de laatste uren van Donald Trump als president van Amerika eruit

De inauguratie van Joe Biden is op woensdag 20 januari vanaf 16.50 uur LIVE te zien op NPO 1 en op een livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de inauguratie van Joe Biden terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: zo zien de laatste uren van Donald Trump als president van Amerika eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier