NOS Journaal: Persconferentie coronacrisis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal: Persconferentie coronacrisis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal: Persconferentie coronacrisis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Rond 14:00 uur geven demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge van Volksgezondheid een persconferentie over nieuwe coronamaatregelen. Daarin wordt waarschijnlijk een avondklok aangekondigd. LIVE KIJKEN: Bekijk de livestream van de persconferentie. MiddagDe persconferentie is niet zoals gebruikelijk in de avond, maar al aan het begin van de middag. Daarna debatteert de Tweede Kamer over de nieuwe maatregelen. Britse variantVanwege de groei van het aantal Nederlanders dat besmet is met de Britse coronavariant en de verwachte toename in positieve testen en ziekenhuisopnames zonder extra maatregelen, grijpt het kabinet nu in. BezoekMogelijk komen ook andere maatregelen, zoals het verder beperken van bezoek thuis en vliegreizen, aan bod in deze persconferentie. Ook wordt er wellicht een perspectief geschetst over versoepelingen in de toekomst. Video: moet kabinet naast avondklok ook visiteverbod op tafel gooien? Bekijk deze video » Zien: Ernst Kuipers waarschuwt: "In maart is Britse coronavariant dominant" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie 20 januari van Rutte en De Jonge over avondklok Bekijk deze video » Video: Gaat de avondklok er komen? "Steun groeit in de Tweede Kamer" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Rond 14:00 uur geven demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge van Volksgezondheid een persconferentie over nieuwe coronamaatregelen. Daarin wordt waarschijnlijk een avondklok aangekondigd.

LIVE KIJKEN: Bekijk de livestream van de persconferentie.

Middag
De persconferentie is niet zoals gebruikelijk in de avond, maar al aan het begin van de middag. Daarna debatteert de Tweede Kamer over de nieuwe maatregelen.

Britse variant
Vanwege de groei van het aantal Nederlanders dat besmet is met de Britse coronavariant en de verwachte toename in positieve testen en ziekenhuisopnames zonder extra maatregelen, grijpt het kabinet nu in.

Bezoek
Mogelijk komen ook andere maatregelen, zoals het verder beperken van bezoek thuis en vliegreizen, aan bod in deze persconferentie. Ook wordt er wellicht een perspectief geschetst over versoepelingen in de toekomst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Journaal

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Journaal: Persconferentie coronacrisis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier