Revolutie in Indonesië aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Revolutie in Indonesië aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Revolutie in Indonesië aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaireserie Revolutie in Indonesië gaat de Vlaamse schrijver David Van Reybrouck op zoek naar de laatste getuigen van de dekolonisatie van Indonesië. Drie woensdagen rond 22:20 uur op NPO 2. InternationaalVan Reybrouck kiest voor een internationaal perspectief op deze wereldgeschiedenis en gaat in gesprek met hoofdrolspelers, maar ook met onderbelichte partijen die een rol speelden bij die revolutie. Frisse blikAls scherpzinnig observator werpt Van Reybrouck een frisse blik op wat Nederland lang als vooral eigen geschiedenis heeft gezien. Naast Indonesiërs en Nederlanders spreekt hij onderbelichte medespelers. Koning Willem-Alexander betuigt spijt voor Nederlands geweld in Indonesië Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander over ophef kwestie Indonesië: ‘Mijn excuses waren weloverwogen’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Revolutie in Indonesië aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de documentaireserie Revolutie in Indonesië gaat de Vlaamse schrijver David Van Reybrouck op zoek naar de laatste getuigen van de dekolonisatie van Indonesië. Drie woensdagen rond 22:20 uur op NPO 2.

Internationaal
Van Reybrouck kiest voor een internationaal perspectief op deze wereldgeschiedenis en gaat in gesprek met hoofdrolspelers, maar ook met onderbelichte partijen die een rol speelden bij die revolutie.

Frisse blik
Als scherpzinnig observator werpt Van Reybrouck een frisse blik op wat Nederland lang als vooral eigen geschiedenis heeft gezien. Naast Indonesiërs en Nederlanders spreekt hij onderbelichte medespelers.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Revolutie in Indonesië aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier